Mitä on kestopigmentointi 

Kestopigmentointi on kulmakarvojen, ripsien ja huulten  pitkäkestoista korostamista.


Miten kestopigmentointi tehdään

Ennen varsinaista kestopigmentointia neuvotellaan asiakkaan kanssa mallista ja väristä. Tämän jälkeen pigmentoija tekee esipiirroksen. Vasta sitten kun asiakas on hyväksynyt mallin, pigmentoitavalle alueelle levitetään puudotusvoide, mikä tekee toimenpiteestä lähes kivuttoman.

Kestopigmentointi tehdään kertakäyttöisellä neulalla.

Koko käynti voi viedä 2 – 2.5 tuntia riippuen mallista, tekniikasta sekä asiakkaan ihosta.

Pigmentoinnin tulos näkyy noin viikon kuluttua tummemmalta. Jälkikäsittely tehdään noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä pigmentoinnista.


Ota huomioon!

Silmänrajauksia tehdessä ripsipidennykset poistetaan ennen kestopigmentointia. Myös piilolinssit otetaan pois. Pigmennoinnin jälkeen saattaa esiintyä turvotusta. Tämä kestää vain pari päivää.

Huulten korostaminen voi laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla. Oireiden ilmaantuessa kannattaa käyttää välittömäsi Zoviraxia tai vastaavaa herpesvoidetta.

Kestopigmentoinnin jälkeen ei voi luovuttaa verta 6 kk:teen.


Kotihoito-ohje:

Pigmentoinnin jälkeen tulee kolmen päivän ajan välttää voiteiden ja meikkien käyttöä käsitellyillä alueilla. Viikon ajan tulee välttää аuringonottoa, solariumia, hikoilua ja uintia.

Pigmentoinnin jälkeenhilseilevää ihoa ei saa raapia eikä repiä. Silmäluomien pigmentoinnin jälkeen turvotusta voi vähentää ensimmäisinä päivinä hautomalla luomia keittosuola-lapuilla.


Juuri hoidon jälkeen: