RF-radiofrekvenssi hoito:

RF-hoito stimuloi uuden kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Molemmat vaikuttavat ulkonäköömme tukemalla ihon kimmoisuutta, iho näyttää nuorekkaalta ja täyteläiseltä. Lopputuloksena ihon savy kirkastuu.

Hoito perustuu sähköenergiaan, joka nostaa ihonalaisen kudoksen lämpötilan tasaisesti noin 40-42 asteeseen. Hoito on kivuton ja miellyttävän tuntuinen. Lämpö edistää hoitoalueen verenkiertoa, lymfanestekiertoa ja parantaa siten happiaineenvaihduntaa.

Parhaat tulokset saavutetaan 4-6 kerran hoitosarjassa, jossa hoidot tehdään noin kerran viikossa. Sen jälkeen suositellaan ylläpitohoitoa 1-2 kuukauden välein. Pistoshoitoihin (täyttöaineet ja botuliini) olisi hyvä olla väliä 2 viikkoa

RF-mikroneulaus BeautySecret hoito:

Tehokkaasti kiinteyttävä erikoishoito kasvo-kaula-silmänympärys alueelle, jossa yhdistetty mikroneulaus ja RF. Laitteen neulat tekevät tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Neulojen syvyys, sekä RF:n voimakkuus määritellään tarkasti ihon tarpeiden mukaan.

Hoidon jälkeen ihon yleiskunto paranee, kollageenin tuotanto lisääntyy, ihon väri kirkastuu ja pintarypyt tasoittuvat

Hoidon jälkeen saattaa olla lievää punoitusta, mutta se menee ohi muutamassa tunnissa tai viimeistään seuraavana päivänä.

Parhaat tulokset saavutetaan 3-4 kerran hoitosarjassa, jossa hoidot tehdään noin kerran 3 viikossa. Sen jälkeen suositellaan ylläpitohoitoa 4-6 kuukauden välein. Pistoshoitoihin (täyttöaineet ja botuliini) olisi hyvä olla väliä 2 viikkoa

Biorevitalisaatio, mesoterapia, mikroneulaus

Out Contour Coctail silmänympärys neulaton mesoterapiahoito (silmäpusseihin ja tummiin silmänaluksiin),

BTX-DMAE hyvin tehokkaasti ihoa kosteuttava ja nuorentava hoito (ei ole lääketietellinen liuos, mutta rentouttaa kasvolihaksia kuten botulotoksiinit)

AMINO-JAL – biorevitalisaatio – ihon syväkosteuttava injektiohoito, jossain on suuri hyaluroonihapon pitoisuus)

Biorevitalisaatio ja mesoterapia ovat kaikista tehokkaimmat menetelmät tarvittavien komponenttien toimittamiseen ihoon. Ennen kaikkea injektiohoidot on tarkoitettu ihosi nopeaan hyperkosteuttamiseen. Kosteutettu iho puolestaan käynnistää itsenäisesti nuorentamisprosessin, jossa niinsanotut ei toivotut ihon ongelmamerkit häviävät (ihon kuivuus, hyperpigmentaatio, pienet ryypyt, kalpeus, väsymys).
Voidemainen pintapuudutus tekee hoidosta kivuttoman, ja erittäin ohuet neulat eivät jätä mustelmia ihoon.

Keskisyvä glykolihappokuorinta (SimilDiet)

Happokuorinnalla kuolleet ihosolukot poistuvat ihon pinnalta ja iho uusiutuu nopeammin, Ihon talieritys tasapainottuu, ihon kimmoisuus paranee, pigmenttihäiriöt vaalenevat ja ihon sävy paranee, Ihonhoitotuotteiden imeytyvyys paranee ja tuotteiden tehoaineet pääsevät vaikuttamaan paremmin ihossa, Ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuneet juonteet vähenevät

Iholla esiintyy punoitusta ja kuumotusta hoidon jälkeen, mikä rauhoittuu tavallisesti ensimmäisen vuorokauden aikana.

Suosittelemme happokuorintahoitosarjaa, tavoitteista ja lähtötilanteesta riippuen 3-6 hoitokertaa n. 1-3 viikon välein

Silmänympärys erikoismikroneulaushoito

Vähentää tummuutta silmien aluella, uudistaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa

ECC erikoishoito sis. kuorinta, mikroneulaus seerumilla ECC, seerumi, naamio, hoitovoide

Sarjahoitosuositus on 3-4 hoitoa noin 2-3 viikon välein